Over ons

Op telecomervaringen.net kun je helemaal gratis jou ervaringen en reviews delen over Telecom aanbieders in Nederland. De laatste jaren komen er namelijk steeds meer Telecom aanbieders bij in Nederland. Voor veel mensen wordt het daardoor moeilijk te overzien bij welk Telecom bedrijf je nou het beste een Telecom producten kunt kopen. Met deze website willen wij deze mensen een handje helpen.

Op onze website kan elke bezoeker namelijk zijn of haar mening geven over een of meerdere Telecom aanbieders. Met jou mening kun je de pluspunten of misschien wel minpunten per Telecom aanbieder weergeven, inclusief een duidelijke uitleg als dat nodig is. Al die ervaringen en reviews verzamelen wij dan op onze website en kunnen door andere bezoekers van onze website bekeken worden.

Contactformulier

Wil je in contact komen met de beheerders van deze website. Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen daarna zo snel mogelijk te reageren op het ingevulde contactformulier. Reageren op het ingevulde contactformulier zal via de email gebeuren.