Website22222
Prijs33333
Levering44444
Service44444

Robin Mobile

Robin Mobile is sinds het jaar 2013 een Telecom aanbieder dat zich binnen de Nederlandse grenzen enkel en alleen richt op de verkoop van sim only abonnementen. En dan voornamelijk richt Robin Mobile zich op de verkoop van een sim only abonnement met daarbij onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en onbeperkt MB’s. Robin Mobile is er via hun website voor de particuliere markt. Maar ook de zakelijke markt kan prima bij Robin Mobile terecht.

Robin Mobile ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Robin Mobile? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Robin Mobile. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

2 Ervaringen/reviews over Robin Mobile

Review door Ton op 3 februari 2019

  • 22222
  • 33333
  • 44444
  • 44444

Sinds een aantal maanden ben ik klant bij Robin Mobile. Ik heb gekozen voor het gewoon snel abonnement omdat ik veel reis en regelmatig films en series onderweg bekijk. Ik zou onbeperkt kunnen bellen, sms’en en internetten voor een mooi maandtarief. De procedure voor het aanschaffen van mijn “gewoon snel” abonnement bij Robin Mobile ging erg makkelijk. Wel vind ik de website erg onoverzichtelijk en druk, je moet goed opletten welke regels gelden bij het gekozen abonnement. Ook een groot pluspunt is het gratis behouden van mijn mobiele nummer. Bij het afsluiten van mijn abonnement kreeg ik binnen twee dagen al de nieuwe simkaart binnen. Tijdens het overstappen van mijn abonnement heb ik geen problemen gehad.

De eerste 3 weken was ik erg tevreden met de internetsnelheid en verbinding. Ook kon ik mijn series, films en muziek goed streamen. Alleen in de laatste week van de maand kreeg ik meerdere sms’jes binnen van Robin Mobile. Er werd aangegeven dat ik teveel data verbruikte en dat mijn snelheid van 10 Mbps naar 1 Mbps aangepast zou worden voor de rest van de maand. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en werd gelukkig wel snel geholpen. Jammergenoeg konden ze niks voor me betekenen aangezien in de voorwaarden van mijn abonnement staat dat bij meer verbruik dan 35 Gb mijn snelheid wordt aangepast. De medewerker gaf aan dat alle regels van het dataverbruik in de Fair Use Policy op de website staat. Dit zouden ze duidelijker op de website mogen vermelden.

Als ik minder data in de maand zou verbruiken dan zou ik wel tevreden zijn met Robin Mobile. Helaas door de regels die zijn toegevoegd aan de Fair Use Policy ben ik alsnog beperkt met mijn dataverbruik. Met 1 Mbps is het onmogelijk om überhaupt iets op internet op te zoeken.

Review door admin op 12 januari 2020

De Telecom aanbieder Robin Mobile zal per donderdag 16 januari stoppen. Robin Mobile zal overgaan in Telecom aanbieder Budget Mobiel. Een ervaring of review plaatsen over Robin Mobile is daardoor niet meer mogelijk. Je kunt daarvoor nu naar de Budget Mobiel pagina op onze website gaan: http://www.telecomervaringen.net/telecom-aanbieders/budget-mobiel/.