Website44444
Prijs4.54.54.54.54.5
Levering44444
Service3.53.53.53.53.5

T-Mobile

T-Mobile is een Duitse Telecom aanbieder dat in verschillende andere landen ook actief is, waaronder dus ook in Nederland. In Nederland behoort T-Mobile inmiddels tot één van de grootste Telecom aanbieders. En is het daarnaast het moederbedrijf van verschillende andere, kleinere, Telecom aanbieders. Waar T-Mobile verder weinig zeggenschap over heeft.

Bij T-Mobile kun je voor een groot aantal Telecom producten terecht. Denk hierbij aan losse mobiele telefoons. Maar vooral is T-Mobile bekend vanwege de mobiele telefoons met daarbij een abonnement die ze aanbieden. T-Mobile biedt daarnaast ook verschillende sim only abonnementen aan. En voor een prepaid simkaart kun je ook terecht bij T-Mobile. Ook voor thuis biedt T-Mobile verschillende Telecom producten aan. Zoals internet voor thuis, televisie voor thuis en bellen via een vaste telefoon in huis. Er zijn dan ook maar weinig Telecom producten die T-Mobile niet verkoopt.

T-Mobile is er voor de particuliere markt en voor de zakelijke markt. Maar heeft daarnaast ook in verschillende Nederlandse steden fysieke winkels waar Nederlanders terecht kunnen voor vragen en antwoorden. In die fysieke winkels kunnen ze ook prima terecht om de verschillende T-Mobile Telecom producten te bekijken en eventueel te kopen.

T-Mobile ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder T-Mobile? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over T-Mobile. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

2 Ervaringen/reviews over T-Mobile

Review door Toni op 30 januari 2019

  • 44444
  • 44444
  • 33333
  • 22222

Mijn huidige telefoonabonnement was afgelopen en ik was opzoek gegaan naar een ander abonnement met toestel. Ik heb verschillende winkels bezocht die telefoonabonnementen aanbieden, ook ben ik naar een T-mobile winkel gegaan. Daar werd ik goed geholpen en ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillende abonnementen en toestellen. Thuis heb ik nog een aantal toestellen vergeleken die T-mobile met abonnement aanbieden. De website van T-mobile is erg makkelijk in gebruik en je kan makkelijk abonnementen met elkaar vergelijken. Ook worden alle prijzen en kosten netjes in een lijst getoond. Uiteindelijk heb ik een iPhone X gekozen en er werd vermeld dat ik deze binnen 2 dagen kon ophalen in de winkel. Helaas kreeg ik een dag later na mijn bestelling het bericht dat de telefoon pas over een week opgehaald kon worden.

Eenmaal de telefoon opgehaald en een aantal dagen in gebruik was ik erg enthousiast. Jammergenoeg kreeg ik later last van een slechte bel en internetverbinding. Constant viel de verbinding weg als ik aan het bellen was. Een normaal telefoongesprek kon ik niet voeren. Ook was de 4G verbinding enorm sloom waardoor internetten niet mogelijk was.

Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen met T-mobile. Dit ging alleen heel lastig, de wachttijden voor telefonische contact zijn enorm lang. Zodra ik eindelijk een medewerker aan de telefoon had, werd ik constant doorgestuurd naar iemand anders. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de telefoon die mij kon vertellen dat ze een storing hadden met het eigen netwerk. Ook werd mij aangeraden om een aantal instellingen op mijn telefoon aan te passen. Hier zou ik een email over krijgen maar deze heb ik nooit ontvangen. De service is kortom erg slecht en ik word niet als een klant behandeld. Hopelijk gaat hier nog verandering in komen anders zal ik mijn abonnement bij T-mobile niet verlengen.

Review door Linda v. Maas op 25 augustus 2019

  • 44444
  • 55555
  • 55555
  • 55555

Eindelijk is de tijd aangebroken dat ik mag gaan kijken voor een nieuw toestel. Had al bij verschillende een kijkje genomen voor een andere telefoon en mijn keuze was uiteindelijk gevallen op de nieuwste iPhone.

Bij de winkels waar ik tot nu toe was geweest was over al een levertijd. Tot dat ik aankwam bij t- mobile. Ik werd netjes te wordt gestaan door een vriendelijke medewerker die gelijk alles ging regelen zodat ik de telefoon vandaag nog in mijn handen zou hebben. Na een aantal telefoontjes en nog een keer achter kijken kwam die er mee aanlopen. Het toestel dat ik wilde en dan ook nog in de gewenste kleur. Een  abonnement met de juist verhoudingen. Van mijn kant een dikke duim voor T-Mobile.

Klantvriendelijk, behulpzaam, redelijk goedkoop maar wat vooral goed is een juiste verhouding van sms bellen en internet. Ik ben blij en weet zeker dat over twee jaar ik weer vooraan zal staan.

Schrijf je ervaring of review over T-Mobile

Website
Prijs
Levering
Service