WebsiteGeen cijfer
PrijsGeen cijfer
LeveringGeen cijfer
ServiceGeen cijfer

Larsa Telecom

Larsa Telecom is een Telecom aanbieder waar je terecht kunt voor het repareren van, de meeste, mobiele telefoons. En ook voor het repareren van, de meeste, tablets kun je bij Larsa Telecom terecht. Larsa Telecom is hier een bekende speler in en heeft een groot klantenbestand. Larsa Telecom biedt de mogelijkheid om online een afspraak te maken. En met de aanwezigheid van enkele fysieke winkels, kunnen zeker de klanten in de grote Nederlandse steden, ook op die manier goed bij Larsa Telecom terecht. Larsa Telecom biedt echter ook de mogelijkheid aan om je te repareren Telecom product op te sturen.

Larse Telecom ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Larsa Telecom? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Larsa Telecom. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

1 Ervaring/review over Larsa Telecom

Review door Wim V. op 10 februari 2019

Toen ik mijn telefoon had laten vallen was ik ten einde raad. Wat moest ik nu beginnen zonder mijn toestel. Mijn hele netwerk staat erin opgeslagen. Ik had dus een reparateur nodig die alle soorten reparaties kan doen. Eentje die ook nog eens snel te bereiken is. Daarom viel mijn oog op Larsa Telecom. Een reparateur waar je gewoon online een afspraak kan maken. Dat is wel zo gemakkelijk, want mijn telefoon deed het niet meer, dus bellen zat er niet in. De afspraak was zo gemaakt en er kon direct naar mijn telefoon gekeken worden. Dat betekende dus dat ik hem moest opsturen. Ik deed hem op dinsdag op de post en op donderdag kreeg ik al bericht dat ze mijn telefoon hadden kunnen maken. Dat vond ik nog eens goede service. Gelukkig kon ik hem daarna direct weer gebruiken. Tenminste, dat dacht ik natuurlijk zelf wel.

Een klein nadeel was wel dat alles per post moest gaan. Ook het terugsturen van mijn gerepareerde smartphone dus. Ik moest dus nadat ik bericht had gehad nog een paar dagen wachten voordat ik hem daadwerkelijk weer in huis had. Toen ik hem eenmaal had, een paar dagen later, had ik verder geen klachten meer. Mijn smartphone deed het weer naar behoren en alle informatie die erop stond was behouden gebleven. Ik ben niet vaak zo gelukkig geweest als toen. Het voelde alsof mijn telefoon bijna nieuw was. Hij deed het zelfs beter dan ik had kunnen denken. Daarom kan ik het werken met Larsa Telecom iedereen aanraden. Het was trouwens ook wel fijn dat mijn verzekeraar er ook zo over dekt. Alles kon dus, waar mogelijk goed gedekt worden. Dit maakte het helemaal fijn. Voor mij is dus duidelijk dat ik voortaan altijd mijn telefoon hier laat repareren wanneer er iets mis mee is.

Schrijf je ervaring of review over Larsa Telecom

Website
Prijs
Levering
Service