Website44444
Prijs33333
Levering44444
Service4.54.54.54.54.5

Simyo

Simyo is een Telecom aanbieder dat onderdeel is van Telecom aanbieder KPN. Simyo staat echter verder helemaal los van KPN. Zo kan Simyo gezien worden als een Telecom aanbieder dat zich voornamelijk richt op de verkoop van sim only abonnementen. Daarnaast kun je bij Simyo ook terecht voor een prepaid simkaart. Een sim only abonnement en/of een prepaid simkaart bestellen gaat bij Simyo makkelijk via de website van de Telecom aanbieder.

Naast de sterke Telecom producten die Simyo aanbiedt. Staat Simyo ook zeer bekend om de sterke klantenservice die ze aanbieden aan hun klanten. Door die combinatie is Simyo al verschillende keren uitgeroepen als beste Telecom aanbieder van Nederland.

Simyo ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Simyo? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Simyo. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

3 Ervaringen/reviews over Simyo

Review door Ronald op 7 februari 2019

  • 44444
  • 22222
  • 33333
  • 44444

Vorige maand kreeg ik de melding dat mijn oude abonnement afliep en ik ging opzoek naar een nieuwe provider. Met mijn vorige abonnement had ik vaak last van een slechte verbinding en dat wilde ik nu anders hebben.

Van mijn vrienden hoorde ik dat dat Simyo een goede provider is. Via de website heb ik een Sim Only abonnement samengesteld. Ik heb gekozen voor 300 min/sms en 8000 mb. Dit ging erg snel en makkelijk via de website, alles stond duidelijk aangegeven met toelichting. Ook kon ik selecteren voor het gratis behouden van mijn mobiele nummer. Mijn contractduur is 1 jaar en het kost me 23,- euro in de maand. De prijs vind ik wel erg aan de hoge kant in verhouding met andere providers. Ook zijn de kosten erg hoog zodra ik over me bundel zou gaan. Daarnaast vind ik het jammer dat er geen limiet ingesteld kan worden. Hierdoor zou gemakkelijk kosten kunnen maken. Wel heeft Simyo zelf de overstap van de provider geregeld. Dit hoefde ik dus niet te regelen of uit te zoeken hoe dit werkte. Dit vind ik persoonlijk een groot pluspunt en een goede service.

Na het afsluiten van mijn nieuwe abonnement, duurde het 5 dagen voordat ik de simkaart thuis had. Op de website stond dat het binnen 3 dagen geleverd zou worden maar dit was niet het geval. Dit ben ik gaan navragen bij de servicedesk van Simyo. Ze gaven aan dat het langer duurde doordat de procedure van het nummerbehoud meer tijd in beslag neemt. Bellen met de servicedesk ging erg snel en ik werd goed geholpen. Later in de week kreeg ik de simkaart thuis, doordat er een 3 in 1 simkaart werd meegeleverd kon ik hem gelijk in mijn telefoon plaatsen.

Eenmaal nu het nieuwe abonnement in gebruik, ben ik erg tevreden. De verbinding is erg goed en ik heb tot nu toe geen last gehad van storingen.

Review door Robin op 20 februari 2019

Meer dan een jaar ervaring met Simyo sim only. Tot nu toe is dit een uitstekende ervaring. Ze maken gebruik van het netwerk van KPN en dat is merkbaar. Zo ook in meer afgelegen gebieden waar andere providers slechter bereikbaar zijn.

Aangezien mijn gebruik van tijd tot tijd kan verschillen, heb ik een laag abonnement van 300 belminuten en 2 gb internet. Als ik voorzie dat ik meer ga gebruiken, dan kan ik makkelijk belminuten of data bij kopen.

Over het algemeen is de ervaring uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Hoewel er goedkopere aanbieders te vinden zijn raad ik Simyo absoluut aan. Wel kan Simyo sneller reageren (klantenservice) bij klachten.

Review door Queen op 21 februari 2019

  • 44444
  • 44444
  • 55555
  • 55555

Tevreden met simyo. Al tijdje klant en nagenoeg geen problemen gekregen. Ga op deze manier door simyo. Goedkoper kan natuurlijk altijd. Ha ha ha ha. Gevraagd om mijn mening als simyo klant te delen. Hierbij gedaan. Succcesss ermee.

Schrijf je ervaring of review over Simyo

Website
Prijs
Levering
Service