Website3.333.333.333.333.33
Prijs44444
Levering3.673.673.673.673.67
Service2.672.672.672.672.67

Lebara

Telecom aanbieder Lebara is een internationale Telecom aanbieder dat in verschillende landen, en dus ook in Nederland, actief is. Lebara is van oorsprong een Telecom aanbieder dat enkel en alleen de prepaid simkaart verkocht via hun website. Echter biedt Lebara tegenwoordig daarnaast ook een sim only abonnement aan dat ze ook verkopen via hun website.

Lebara ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Lebara? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Lebara. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

3 Ervaringen/reviews over Lebara

Review door Farshad op 13 februari 2019

 • 33333
 • 44444
 • 44444
 • 33333

Ik kende Lebara nog van vroeger, toen alles nog met prepaidkaarten ging. In die tijd maakte ik daar wel gebruik van en was ik er altijd tevreden over. Daarna heb ik het jaren niet meer gebruikt omdat ik een abonnement ging gebruiken. Toen ik onlangs moest gaan verlengen ging ik eens rondkijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Toen kwam ik Lebara opnieuw tegen. Het blijkt dat ze tegenwoordig ook andere telefoonvormen aanbieden. Sim only bijvoorbeeld. Daar had ik wel interesse in. Dus ik heb eens gekeken welke mogelijkheden er allemaal lagen. Dat bleek best wel aantrekkelijk te zijn.

De tarieven zijn bijvoorbeeld erg goed. Dat is natuurlijk wel fijn als je veel internationaal wilt bellen, zoals ik doe. Bovendien wilde ik een goed en sterk netwerk hiervoor hebben. Daarom wilde ik het wel eens proberen. Alleen wilde ik wel eerst even kijken of er goede ervaringen met deze aanbieder waren. Dat bleek nog best wel een probleem te zijn toen ik ging zoeken. Ik las op sommige plekken vooral reviews over slechte service. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Daardoor heb ik nog wel even getwijfeld over het afsluiten van een sim only bij Lebara Mobile. Uiteindelijk heb ik toch de gok genomen, maar heb ik ze wel eerst gebeld. Dat bleekt een slimme zet te zijn. Ik kreeg een hele behulpzame medewerker aan de telefoon. Daardoor was ik wel gerustgesteld dat het wel goed zat met de service.

Dat bleek ook zo te zijn. Ik had mijn bestelling heel snel binnen en alles klopte en werkte naar behoren. Ik heb dus verder ook geen klachten meer gehad en geen hulp van de klantenservice nodig gehad. Ik hoop eigenlijk ook dat dat zo blijft. Wat mij betreft is deze provider een echte aanrader en kan je hier zonder zorgen je abonnement afsluiten.

Farshad

Review door Anwar op 12 augustus 2019

 • 44444
 • 55555
 • 44444
 • 44444

Bij mijn oude provider werd ik er niet goed van. Elke keer als ik naar mijn familie in het buitenland wilde bellen was er wel iets mis met de verbinding. Na maanden lang te hebben getopt met telefoon aan/uit en simkaart erin/eruit. Was ik er klaar mee en ben ik gaan zoeken naar een nieuwe aanbieder.

Veel aanbieders bekeken tot dat ik terecht kwam bij lebara. Met hun lage tarieven naar het buitenland had ik eigenlijk niet veel verwacht. Maar tot mijn verbazing kan ik zeggen dat het allemaal optimaal werkt. Eindelijk kan ik zonder alle problemen bellen met mijn familie.

Daarbij komt ook nog dat ik een sim only kan nemen voor net iets meer dan een tientje per maand. Die maandelijks opzegbaar is zodat ik ook nog kan veranderen als ik iets krapper zit bij kas. Ik ben erg blij met lebara als provider.

Review door Rein op 5 november 2019

 • 33333
 • 33333
 • 33333
 • 11111

Wilde een Nederlands nummer wat ik door zou kunnen schakelen naar een ander nummer. Dit uitgelegd bij de mediamarkt en ook geboekt via de Mediamarkt. Nu blijkt dat Lebara nier doet aan doorschakelen. Mail gestuurd, geen reactie. Eindeloos wachten aan de service telefoon. Na 45 minuten komt er iemand aan de lijn. Blijkt ook nog eens dat ik mijn geld niet terug krijg. Niet gebruikt en 31€ lichter. Erg slecht allemaal, niet doen.

Schrijf je ervaring of review over Lebara

Website
Prijs
Levering
Service