Website4.84.84.84.84.8
Prijs4.84.84.84.84.8
Levering4.84.84.84.84.8
Service4.64.64.64.64.6

KPN

Waarschijnlijk de bekendste Telecom aanbieder van Nederland is KPN. Zo is KPN bij elke Nederlander wel bekend. Dit komt uiteraard doordat je er verschillende Telecom producten kunt kopen. Dit kan via de website van KPN, dat er is met een particulier gedeelte en een zakelijk gedeelte.

KPN biedt eigenlijk alle Telecom producten die er in Nederland zijn wel aan. Op dat gebied is KPN een echte trendsetter. Zo kun je bij KPN terecht voor losse mobiele telefoons. Maar KPN staat voornamelijk bekend vanwege de mobiele telefoons die ze inclusief een abonnement aanbieden. Daarnaast kun je bij KPN terecht voor een sim only abonnement. En ook een prepaid simkaart kun je bij KPN via de website bestellen. Ook biedt KPN internet voor thuis aan. En ook voor televisie voor thuis kun je bij KPN terecht.

Naast dat KPN een Telecom aanbieder is. Is KPN ook een beursgenoteerd bedrijf. KPN is genoteerd aan de Nederlandse AEX beurs. Tevens heeft KPN een groot aantal fysieke winkels waar je terecht kunt. Hiermee biedt KPN een extra stukje klantenservice.

KPN ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder KPN? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over KPN. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

5 Ervaringen/reviews over KPN

Review door Melissa op 18 augustus 2019

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 33333

Ik heb een abonnement bij KPN met een verzekering voor als mijn telefoon kapot gaat. Klinkt allemaal heel erg mooi tot dat er dan iets gebeurd. Uiteindelijk is het wel opgelost, maar er gaat een heel verhaal aan vooraf.

Na twee maanden laat ik per ongeluk mijn telefoon vallen. Hij valt precies op de rand van de stoep. Heel jammer. Beeldscherm kapot. Maar ben verzekerd bij KPN, dus een belletje en dan zou het geregeld moeten zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vier verschillende dames en heren aan de telefoon gehad en nog niet geregeld. Laatste dame aan de lijn en die zij dat ik morgen even terug moest bellen.

Oké, dan doen we dat. Volgende dag terug bellen. En ja hoor mevrouw u telefoon wordt opgehaald. Ik kreeg netjes een datum en tijd te horen en krijg een gelijk waardig toestel te leen. Het is even door zetten maar dan krijg je wat je belooft wordt alleen jammer van de service vooraf.

Review door Jermaya op 23 november 2019

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555

Tevreden klant bij KPN.

Een sim only abonnement is erg voordelig doordat je er geen telefoon bij neemt. Dit vind ik zelf altijd erg fijn, want ik betaal hierdoor veel minder. Ik vind het daarom ook fijn dat KPN de mogelijkheid tot sim only heeft. Ik heb nu een abonnement met 10GB waarmee ik onbeperkt kan bellen en sms’en door heel Europa. Ik vind dit een erg fijn en voordelig abonnement. Het is voor mij erg fijn dat ik geen zorgen heb omtrent het bellen, want ik bel nogal veel. Daarom is dit abonnement voor mij erg voordelig.

De dekking van mijn abonnement is erg goed. Ik heb zelfs bereik op het meest afgelegen plekje van Nederland. Ik vind het erg fijn dat ik zo’n goede dekking heb. Ik heb ooit iets minder dekking gehad, maar dat was echt binnen een korte tijd weer opgelost. Eigenlijk ben ik nooit voor situaties komen te staan waarbij ik geen dekking had. Over het algemeen heb ik ook weinig last van storingen. Indien zich een storing voordoet wordt dit keurig op de website gemeld.

Daarnaast vind ik het erg handig dat ik KPN op diverse manieren kan bereiken, dit draagt bij aan een goede service. De service van KPN is goed. Ik heb een keer problemen met mijn abonnement gehad en toen hebben ze het meteen voor mij opgelost. Ze zijn zowel per telefoon als per e-mail of chat goed bereikbaar. Ze kijken altijd mee naar een oplossing en zorgen ervoor dat je probleem wordt opgelost.

Ik kan een abonnement bij KPN of het nu sim only is of een abonnement met toestel echt aanraden. Ze zijn misschien wel wat duurder dan andere aanbieders, maar je bent echt altijd verzekerd van goede kwaliteit en service.

Review door Mike op 1 januari 2020

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555

Heel tevreden over KPN. Al 4 jaar klant voor internet en Televisie. Tot op heden heb ik nog nooit problemen gehad met de provider. Als er een keer een storing was, werd dit altijd snel opgelost. Inmiddels heb ik ook mobiele telefonie van KPN en krijg ik nu korting op mijn factuur. Wat vooral mooi is, is dat mijn databundel verdubbeld is nu ik ook mijn mobiele telefoon heb afgenomen bij KPN.

Zelf ben ik van mening dat KPN een van de beste providers is van Nederland. Zelfs als je een keer problemen hebt met de diensten van KPN wordt je altijd goed geholpen. Indien nodig zelfs in de nacht. Dat komt omdat de klantenservice van KPN 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar is.

Ook het grotendeel van mijn familie is klant bij KPN. Ook zij hebben niets slechts te vertellen. Sommige mensen zouden zeggen dat KPN een dure provider is en kiezen er daarom voor om naar een andere provider te gaan. Toch ben ik van mening dat het de prijs zeker waard is omdat je er ook echt wat voor terug krijgt. Zelf zou ik niet snel voor een andere provider kiezen. Hoe meer je afneemt bij KPN, hoe voordeliger het wordt. Daarnaast heb je zelfs de mogelijkheid om je abonnement te koppelen aan die van andere mensen in huis om optimaal te profiteren van de kortingen die ze beschikbaar hebben.

KPN is een echte aanrader als je gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Review door Sjonn op 3 januari 2020

 • 44444
 • 44444
 • 44444
 • 55555

Ik ben zelf een tevreden klant bij KPN. Zo heb ik in het verleden veel andere providers gehad en kan ik zeggen dat KPN de beste is die ik heb gehad. De providers die ik in het verleden had waren namelijk niet stabiel en werkte alles maar voor de helft. Zo viel vaak het internet weg, of had ik last van lange storingen. Toen ik hier een keer voor belde en niet netjes werd behandeld wist ik genoeg en was het tij om over te stappen.

Ik ben toen eens naar aanbiedingen gaan kijken en er was destijds een leuke aanbieding bij KPN, waar ik oprechte interesse in had. In deze aanbieding bevatte zich het internet bij huis van KPN, maar ook een telefoonabonnement, wat voor mij zeer handig uitkwam, omdat mijn mobiele abonnement ook op verlopen stond. Daarom heb ik voor dit pakket gekozen en ben ik vanaf moment 1 al goed behandeld.

Zo heb ik KPN al een paar jaar als provider en heb ik nog geen grote klachten gehad. Natuurlijk waren er wel eens problemen, maar bij KPN word daar niet moeilijk over gedaan. KPN heeft voor mijn gevoel een van de beste klantenservices van alle providers. Ik ben namelijk bij elk geval dat ik contact legde zeer netjes behandeld. De uitleg van al het personeel was zeer goed en hierdoor was mijn probleem snel weer weg. Als het probleem wat groter was, is er een specialist naar mij toegestuurd. Deze is altijd op de afgesproken tijd gekomen en heeft ook altijd mijn probleem snel verholpen. Kort gezegd, ik kan altijd terecht bij KPN en dit geeft een goed gevoel. Dit is voor mij ook een van de grootste redenen dat ik KPN een zeer fijne provider vindt, en daarom is het ook een aanrader.

Ook heeft een groot deel van mijn familie en kennissen een abonnement bij KPN, en hebben precies dezelfde gedachte als mij. Deze mensen hebben namelijk ook nooit grote problemen gehad, en als dit wel zo was, is dit met gemak opgelost. KPN is dus echt een aanrader voor mensen die zeer netjes behandelt willen worden en eenvoudige oplossingen willen hebben.

Review door Max op 5 januari 2020

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555

Vroeger had ik een provider die in de eerste paar maanden mij goed te vriend hielden. Ik dacht dus eindelijk de provider voor mijn mobiele abonnement te hebben gevonden. Maar toch helaas, na een paar maanden bleek dit bedrijf niet te zijn wat het leek en werd ik slecht behandelt, werkte mijn data vaak niet door storingen en was het bereik met bellen ook wisselvallig. Dus na het uitzitten van dit abonnement ben ik meteen opzoek gegaan naar een andere provider die mij een goed abonnement kon aanbieden.

KPN was een provider die op dat moment een zeer goede aanbiedingen had voor abonnementen. Zo heb ik op de site van KPN eenvoudig kunnen kijken naar alle mogelijkheden die KPN aan mij kon aanbieden en heb ik ook verder informatie eenvoudig op de site kunnen vinden. Hierdoor kon ik op een snelle, en ook eenvoudige manier kijken met wie ik in zee ging, en wat voor abonnement ik kon krijgen. Uiteindelijk heb ik het juiste abonnement gevonden en heb ik meteen contact gelegd om deze te kunnen krijgen. Zo ben ik daar zeer netjes behandeld en is mijn abonnement meteen geactiveerd en was mijn simkaart snel in huis.

Eenmaal de simkaart in mijn telefoon te hebben gedaan, kon ik de paar dagen verder snel merken dat de data echt snel is en niet wegvalt, en dat het bereik met bellen zeer hoog is en er geen storingen met het bellen is. Voor mij is dit ene van de grootste pluspunten aan KPN. Omdat het ook altijd werkt hoor je mij nooit klagen over dit bedrijf. Als ik dan toch probleem had, kon ik KPN eenvoudig bereiken en werd er goed gekeken naar het probleem. Zo kreeg ik snel en duidelijk te horten of het aan mij of KPN lag. In ieder geval werdt beide gevallen meteen opgelost, waardoor ik makkelijk weer vooruit kon gaan.

Ook is de applicatie van KPN een app die bij mij zeer goed werkt. De inlog van deze app is zeer eenvoudig en veilig, waardoor echt alleen ik inzicht heb op mijn gegevens. Ook is de interface zeer duidelijk en kan je binnen een oogopslag zien wat jou data en bel verbruik is.

Tot slot raad ik het echt aan om eens een kijkje te nemen bij KPN, omdat dit bedrijf altijd de juiste diensten levert, en ook echt om zijn klanten geeft.

Schrijf je ervaring of review over KPN

Website
Prijs
Levering
Service