Sim only abonnement

Sim only abonnementen zijn al jaren populair in Nederland bij iedereen die beschikt over een losse mobiele telefoon. En blijven ook steeds populairder worden onder het Nederlandse Telecom publiek. Maar wat is een sim only abonnement nou eigenlijk?

Belminuten, sms’jes en data bij je sim only abonnement

Een sim only abonnement is een abonnementsvorm die Telecom aanbieders aanbieden. Een sim only abonnement bestaat vaak uit een bepaalden hoeveelheid belminuten met daarbij sms’jes. Met tegenwoordig daarbij ook vaak data in de vorm van een bepaald aantal MB’s of GB’s. Voor een sim only abonnement betaal je een maandelijks bedrag waar je per maand, afhankelijk van het desbetreffende sim only abonnement, de eerdergenoemden belminuten, sms’jes en/of data voor ontvangt.

Zelf voor een losse mobiele telefoon zorgen bij een sim only abonnement

Bij een sim only abonnement heb je zelf al voor een losse mobiele telefoon gezorgd. En dat is dan ook het grote verschil tussen een sim only abonnement en een normaal abonnement, die ook door veel Telecom aanbieders worden aangeboden. Bij een sim only abonnement ontvang je dus eigenlijk alleen een simkaart waar je sim only abonnement op staat. Daarbij zal je dus zelf moeten zorgen voor een losse mobiele telefoon. Let daarbij wel op dat die losse mobiele telefoon simlock vrij is. Zodat je zeker weet dat de simkaart die je bij het sim only abonnement ontvangt geaccepteerd wordt.