Website3.673.673.673.673.67
Prijs3.333.333.333.333.33
Levering4.674.674.674.674.67
Service3.333.333.333.333.33

Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is een Telecom aanbieder dat bestaat sinds het jaar 2006. Als Telecom aanbieder kun je bij Belsimpel.nl terecht voor een groot assortiment aan Telecom producten. Uiteraard kun je bij Belsimpel.nl terecht voor losse mobiele telefoons. En mobiele telefoons met een abonnement verkopen ze ook. Die je tevens bij Belsimpel.nl kunt verlengen. En verder kun je via de website van Belsimpel.nl ook een sim only abonnement bestellen van één van de bekende Telecom providers. En ook die kun je daarnaast makkelijk verlengen via de website van Belsimpel.nl. Tegenwoordig biedt Belsimpel.nl ook tablets en vele accessoires aan. Daarnaast kunnen ook de zakelijke klanten bij Belsimpel.nl terecht.

Naast een zeer complete website. Heeft Belsimpel.nl ook enkele fysieke winkels op druk bezochten steden in Nederland. Op die manier biedt Belsimpel.nl hun klanten echte, en extra, klantenservice aan. En kunnen klanten ook eventuele aankopen in het echt bekijken, en eventueel meteen kopen, in één van de fysieke winkels van Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Belsimpel.nl? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Belsimpel.nl. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

3 Ervaringen/reviews over Belsimpel.nl

Review door Rink op 27 augustus 2011

 • 44444
 • 44444
 • 55555
 • 55555

Deze webshop is mij goed bevallen. Reageren snel op vragen, maar ook op problemen. Onlangs een HTC 7 Pro gekocht. Helaas werd deze geleverd met een oplader met een engelse stekker. Bij navragen is deze met een week geleverd. Echt super.

Review door Lake van der Way op 26 juni 2018

 • 44444
 • 33333
 • 55555
 • 44444

Bestelling geplaatst bij deze shop. Order werdt snel verwerkt en ook snel geleverd. Op dat gebiedt dus goed voor elkaar!!!!!!!! De niweue iPhone die ik had besteld verder ook goed geregeld en voor elkaar. Al met al een easy bestelling voor Belsimpel.nl, maar wel goed voor elkaar.

Review door Damiën op 23 mei 2019

 • 33333
 • 33333
 • 44444
 • 11111

Ik schrijf deze review naar aanleiding van mijn (nu al) slechte ervaring met Belsimpel wat betreft hun service. Zelf heb ik altijd de indruk gekregen dat het bedrijf klantenbinding en service bovenin haar prioriteitenlijst had. Echter blijkt uit mijn ervaring dat dit niet het geval is. Graag deel ik hierbij mijn ervaring om u ervan op de hoogte te brengen hoe het bedrijf daadwerkelijk handelt en omgaat met problemen van haar klanten.

Vorige maand heb ik besloten een nieuwe telefoon + abonnement te nemen. Na lang speuren op het internet was ik uitgekomen bij Belsimpel, die mij kon voorzien van het toestel dat ik voor ogen had (Honor 10; ben wel erg tevreden met het toestel zelf) en een abonnement dus. Zo had ik uiteindelijk de keuze tussen provider Ben (waar ik toen nog een abonnement bij had lopen) en Hollands Nieuwe. Uiteindelijk heb ik besloten voor Hollands Nieuwe te gaan, omdat het in totaal net iets voordeliger was.

Bij het bestellen werd mij de optie gegeven door Belsimpel om voor mij het huidige abonnement op te zeggen en om mjin oude nummer te behouden. ‘Prima’, dacht ik en heb deze optie aangevinkt. Na geen gehoor van noch Ben of Belsimpel wat betreft de annulering en het nummerbehoud heb ik zelf gebeld met Ben om te vragen hoe dat zat. Wat bleek? Ben heeft nooit een verzoek voor nummerbehoud noch annulering van mijn huidige abonnement gekregen van Belsimpel.

Een paar weken verder en nog steeds geen info van Belsimpel (of Ben) wat betreft het nummerbehoud en de opzegging van mijn abonnement. Ik besloot te bellen naar Belsimpel (vorige week vrijdag, 17 mei) om te vragen hoe dat zat. Belsimpel zou voor mij gaan kijken wat ze konden doen. Diezelfde dag kreeg ik ‘geheel toevallig’ de e-mail met info wat betref mijn verzoek voor nummerbehoud, wat niet bleek te kunnen omdat mijn abbonement nog 8 maanden door zou lopen. Toegevend had ik dit zelf voorhand ook moeten controleren, echter was dit geen probleem geweest als Belsimpel mij de de e-mail eerder had gestuurd (niet nadat ik er zelf over heb moeten bellen). Nu was mijn annuleringsperiode bij Hollands Nieuwe al verlopen en had ik geen andere optie dan mijn abonnement op te kopen bij Ben of het abonnement door te laten lopen.

Na nog een keer gebeld te hebben beweert Belsimpel dat ze wel contact hebben opgenomen met beide providers, alleen kunnen ze het bij Ben niet aantonen. Oftewel, ‘wij willen geen verantwoordelijk op ons nemen voor deze fout’. Erg jammer is dat. Ondanks dat de optie gegeven werd aan mij vanuit Belsimpel om het te regelen snap ik dat zij hoe dan ook mijn huidige abonnement niet konden annuleren. Het probleem van dit verhaal zit hem echter in het feit dat Belsimpel niet tijdig de e-mail met deze info had verstuurd (waarschijnlijk omdat ze in de eerste instantie vergeten zijn het verzoek in te dienen bij Ben), waardoor ik deze kosten niet meer kon voorkomen of in ieder geval mijn beslissing niet meer kon herzien.

Kortom, ik ben totaal niet tevreden over de service van Belsimpel en hoop dat er nog contact met mij kan worden opgenomen om tot een passende oplossing te komen.

Schrijf je ervaring of review over Belsimpel.nl

Website
Prijs
Levering
Service