Website44444
Prijs3.53.53.53.53.5
Levering55555
Service4.54.54.54.54.5

Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is een Telecom aanbieder dat bestaat sinds het jaar 2006. Als Telecom aanbieder kun je bij Belsimpel.nl terecht voor een groot assortiment aan Telecom producten. Uiteraard kun je bij Belsimpel.nl terecht voor losse mobiele telefoons. En mobiele telefoons met een abonnement verkopen ze ook. Die je tevens bij Belsimpel.nl kunt verlengen. En verder kun je via de website van Belsimpel.nl ook een sim only abonnement bestellen van één van de bekende Telecom providers. En ook die kun je daarnaast makkelijk verlengen via de website van Belsimpel.nl. Tegenwoordig biedt Belsimpel.nl ook tablets en vele accessoires aan. Daarnaast kunnen ook de zakelijke klanten bij Belsimpel.nl terecht.

Naast een zeer complete website. Heeft Belsimpel.nl ook enkele fysieke winkels op druk bezochten steden in Nederland. Op die manier biedt Belsimpel.nl hun klanten echte, en extra, klantenservice aan. En kunnen klanten ook eventuele aankopen in het echt bekijken, en eventueel meteen kopen, in één van de fysieke winkels van Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Belsimpel.nl? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Belsimpel.nl. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

2 Ervaringen/reviews over Belsimpel.nl

Review door Rink op 27 augustus 2011

  • 44444
  • 44444
  • 55555
  • 55555

Deze webshop is mij goed bevallen. Reageren snel op vragen, maar ook op problemen. Onlangs een HTC 7 Pro gekocht. Helaas werd deze geleverd met een oplader met een engelse stekker. Bij navragen is deze met een week geleverd. Echt super.

Review door Lake van der Way op 26 juni 2018

  • 44444
  • 33333
  • 55555
  • 44444

Bestelling geplaatst bij deze shop. Order werdt snel verwerkt en ook snel geleverd. Op dat gebiedt dus goed voor elkaar!!!!!!!! De niweue iPhone die ik had besteld verder ook goed geregeld en voor elkaar. Al met al een easy bestelling voor Belsimpel.nl, maar wel goed voor elkaar.

Schrijf je ervaring of review over Belsimpel.nl

Website
Prijs
Levering
Service