Website3.53.53.53.53.5
Prijs4.54.54.54.54.5
Levering33333
Service3.53.53.53.53.5

GSMWEB.NL

Al meer dan twintig jaar is GSMWEB.NL een betrouwbare Telecom aanbieder in Nederland. Iets wat natuurlijk door de leeftijd van de Telecom aanbieder wel enigszins wordt aangegeven. Bij GSMWEB.NL kun je voornamelijk terecht voor drie verschillende Telecom producten. Namelijk voor een losse mobiele telefoon. Voor een mobiele telefoon inclusief een abonnement. En ook voor een sim only abonnement van één van de verschillende Telecom providers kun je bij GSMWEB.NL terecht. Afsluitend heeft GSMWEB.NL nog een assortiment aan accessoires, die je kunt gebruiken bij enkele Telecom producten.

GSMWEB.NL ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder GSMWEB.NL? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over GSMWEB.NL. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

2 Ervaringen/reviews over GSMWEB.NL

Review door Anoebizz op 5 juli 2018

  • 22222
  • 44444
  • 11111
  • 22222

Eind april kon ik verlengen, in verleden tevreden via gsm web besteld dus gsm web heeft mij nu gebeld, gemaild, post gestuurd vanaf januari. Ik kreeg alle aandacht, tot ik getekend had, toen werd het stil. Bericht dat toestel geleverd zou worden op een bepaalde datum, geen toesel gezien. Zo 3 keer bericht gehad, nadat ik na 6 weken wachten niet meer zo vriendelijk bleef. Ik werd nog steeds aan het lijntje gehouden en ik ben hen gaan stalken met mails en telefoon dagelijks meerde keren. Toen ik heb gezegd mijn contract te willen ontbinden werd er ineens wel terug gebeld door een hoger geplaatst persoon. Ook dit gesprek ging eerst in de richting dat het toch echt aan mij lag. Ik weersprak dit niet echt vriendelijk en toen draaide deze meneer wel iets bij. Maar ik had nu wel ineens mijn toestel binnen twee dagen. Hij heeft wel geprebberd wat goed te maken door een hoeje kado te doen, maar mijn vertrouwen in gsm web is weg. Zijn ze aan hun eigen succes ten onder aan het gaan? Voor mij nooit meer gsm web.

Review door Emma op 11 februari 2019

  • 55555
  • 55555
  • 55555
  • 55555

Ik moest mijn abonnement verlengen of vernieuwen. Ik had al vaak over GSM web gehoord en wilde nu zelf weleens kijken of het echt zo goed is als gezegd wordt. Ik ging daarom online en ging eens kijken wat er allemaal te vinden was. Dat bleek behoorlijk veel te zijn. Dat maakte het kiezen wel flink gemakkelijker. Vooral ook omdat de website lekker duidelijk en overzichtelijk is. Je kan precies zoeken wat je wilt en kijken wat daar dan het beste bij past. Ik wist niet eens dat er zoveel verschillende soorten abo’s bestonden. Daardoor kwam ik er ook achter dat ik veel betere abonnementen kon nemen dan die ik nu had. Ik had namelijk altijd veel te veel minuten en veel te weinig data gehad. Dat wilde ik dus direct veranderen.

Gelukkig was dit goed mogelijk en kon ik een veel betere keuze vinden voor mijn situatie. Het grote voordeel van GSM web vind ik dat je eigenlijk alle kanten op kan ermee. Als je alleen een telefoon zoekt, dan kan je die hier vinden. Wil je alles compleet met abonnement, dan kan dat ook. Wil je juist alleen sim only, dan kan je dat ook gewoon vinden. Dat maakt het wel lekker makkelijk. Ik was ook erg tevreden over de service. Alles werd snel verzorgd. Ik was hier wel eerst angstig voor, omdat ik slechte verhalen had gelezen in reviews. Dat bleek gelukkig allemaal wel mee te vallen. Alles werd binnen een paar dagen geregeld en het klopte helemaal met wat ik besteld had. Ik ken mensen die altijd via GSMWEB bestellen en dat ga ik voortaan ook doen. Alles is duidelijk en supersnel geregeld, dus verder heb je geen klagen. Je kan er trouwens ook een verlenging regelen, dus misschien doe ik dat de volgende keer wel gewoon met mijn abonnement.

Schrijf je ervaring of review over GSMWEB.NL

Website
Prijs
Levering
Service