Website4.754.754.754.754.75
Prijs4.754.754.754.754.75
Levering4.54.54.54.54.5
Service4.754.754.754.754.75

Simpel

Simpel is één van de vele Telecom aanbieders dat zich voornamelijk richt op de verkoop van sim only abonnementen. Simpel staat daar dan ook zeer bekend om in Nederland. En zoals de naam Simpel al zegt kun je er een sim only abonnement erg simpel bestellen via hun website.

Simpel ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Simpel? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Simpel. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

5 Ervaringen/reviews over Simpel

Review door BoekLerares op 11 juli 2018

 • 44444
 • 55555
 • 55555
 • 44444

Onlangs besteld bij Simpel. Goed geregeld en tot zo ver tevreden met Simpel. Overgestapt vanwege de kosten die bij Simpel lager waren. Maar verder tot nu toe ook alles in orde.

Heb een sim only abonnement bij Simpel.

Review door Piet Bakker op 14 februari 2019

 • 55555
 • 55555
 • 44444
 • 55555

Sinds 2 jaar tevreden een abonnement bij Simpel. Het sim only abonnement is niet duur,werkt goed, en altijd bereikbaar.

Review door Niek Rooijakkers op 3 december 2019

 • 55555
 • 55555
 • 44444
 • 55555

Vroeger zat ik bij een ander telecombedrijf dan Simpel. Ik betaalde hier veel te veel en de servers lagen er veel te vaak uit. Verder waren de mensen niet klantvriendelijk en kwamen ze over alsof ze dachten dat ik dom was omdat ik iets niet gedaan kreeg. Voor mijn was het toen al snel klaar en ging in op zoek naar een andere provider.

Bij Simpel was er toen een mooie aanbieding gaande waar ik gebruik van heb gemaakt. Ik heb deze aanbieding op de mooie website van Simpel gevonden. De website ziet er goed uit. Op de website kon je eenvoudig zien welke aanbiedingen er actief zijn. Verder kan je ook zien welke abonnementen het meeste worden afgesloten. Verder kan je zien wat klanten van de website en de diensten van Simpel vinden. Daarnaast kan je op de hoofdpagina van de website zien wat er allemaal mogelijk is bij Simpel van een sim only abonnement tot aan de klantenservice. Verder kan je eenvoudig alle mogelijke abonnementen bekijken. Je kan deze ook volledig zelf samenstellen.

Toen ik mijn abonnement had samengesteld had ik een week later al dit abonnement in werking. Dit is supersnel vergeleken met andere providers. In de eerst maand verliep alles zoals het zou moeten lopen. Ze geven een berichtje als je abonnement bijna op is voor die maand. Verder doen ze ook nog een sms’je als hij helemaal op is. Na de eerst maand bleef dit patroon doorzetten.

Ik zit nu 2 jaar bij Simpel en er is nog nooit een storing geweest. Daarnaast werkt alles altijd en supersnel. Ik kan door de app van Simpel eenvoudig bijhouden hoeveel ik van mijn abonnement gebruikt heb en wat er nog over is. Ik kan ze zeker aanraden aan iedereen om te gebruiken. Ik heb altijd bereik en ben ook altijd bereikbaar door de mensen van Simpel.

Tot slot is de service van Simpel ook fantastisch. Ik kan al mijn vragen de hele dag kwijt via de telefoon en de meest gestelde vragen staan op de website. Zo heb je gelijk antwoordt zonder te hoeven bellen.

Review door Danke op 24 december 2019

Ik ben heel tevreden over Simpel. Ik heb nooit last van storingen en heb overal bereik. Het internet werkt snel en is voordelig. De klantenservice is top. Ze reageren snel en duidelijk. Ik ben zeker niet van plan om snel weg te gaan bij hun. De website ziet er erg goed uit. Alles is eenvoudig te vinden en de informatie die op de site staat is duidelijk. Voor de prijs die ik betaal kan ik bij andere providers veel minder krijgen dan bij Simpel.

Review door Harry R op 8 januari 2020

 • 55555
 • 44444
 • 55555
 • 55555

Ik ben persoonlijk erg tevreden met mijn telecomprovider Simpel. Ik heb 2 jaar geleden een nieuwe telefoon gekocht en ik heb een eigen bedrijf. Als bedrijf zijnde is het noodzaak om altijd bereikbaar te zijn voor je klanten voor hulp en om problemen op te lossen. Ik had meteen een goed gevoel bij de mensen van Simpel. Ik had een aantal vragen rondom mijn bedrijf en hoe ik het beste bereikbaar kon zijn en wat het beste was om te doen. Deze vragen beantwoorden ze goed en ze hebben mij veel geleerd over telefonie en hoe het allemaal in elkaar zit.

Tot nu toe heb ik 1 keertje een kleine storing gehad maar deze was na het aangeven te hebben al binnen een half uurtje weer verholpen. Ze hebben dit heel goed opgelost en ze hielden me goed op de hoogte van wat er gebeurde. Ze hebben ook een aantal tips gegeven om te doen als dit eventueel nog een keer zou gebeuren.

Verder is de prijs die ik betaal enorm goed. Ik heb zelf een volledig unlimited abonnement bij Simpel. Ik hoef me dus nooit zorgen te maken dat ik de maand niet doorkom met telefoontjes en data. Dit is een heel fijn gevoel wat veel scheelt met wat ik ervoor had. Ik had wel een groot abonnement, maar niet ongelimiteerd dus ik wist niet zeker of ik het wel ging halen. Dit zorgde voor onnodige stress. Ook werk ik nu veel vaker on the go door het abonnement van Simpel.

Toen ik nog niet het abonnement had maar deze wel wilde waren ze niet opdringerig en hadden ze veel over voor een nieuwe klant. Dit gaf mij een heel fijn gevoel. Tot slot is het zo dat hoe langer je het abonnement hebt hoe goedkoper deze wordt. Dit scheelt door de jaren heen ook veel geld wat ik weer in mijn bedrijf kan steken.

Schrijf je ervaring of review over Simpel

Website
Prijs
Levering
Service