Website11111
Prijs55555
Levering11111
Service11111

Ben

Telecom aanbieder Ben is een onderdeel van de Duitse Telecom aanbieder T-Mobile. Waar het echter wel een zelfstandig onderdeel van is. Ben staat in Nederland bekend als een echte aanbieder van sim only abonnementen. En heeft dan ook een groot aantal klanten in Nederland die een sim only abonnement gebruiken van de Telecom aanbieder. Daarnaast biedt Ben tegenwoordig ook losse mobiele telefoons aan, die via hun website te bestellen zijn.

Ben ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Ben? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Ben. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

2 Ervaringen/reviews over Ben

Review door Klaas op 16 mei 2011

Als ik aan Ben denk denk ik aan hun eerste reclames anno 1998. ‘Ben op zoek’ ‘Ben mobiel’ ‘Ben mezelf’. Heel Nederland werd ‘gebrainwashed’ om een mobieltje te kopen, inclusief ikzelf. Toentertijd waren zij wel één van de beste telecom providers van Nederland. Het leek alsof iedereen wel bij Ben zat.

Het fijnste aan de Ben Sim only vind ik dat je per maand op kunt zeggen. Heeft veel mensen vast enorm veel geld gescheeld. Niks is ergers dan maandenlang aan je sim-only abonnement vastzitten terwijl je ergens anders een betere deal hebt gevonden! De prepaid simkaarten zijn ook redelijk goedkoop voor de persoon die weinig belt.

Review door N van Vliet op 9 juli 2020

  • 11111
  • 55555
  • 11111
  • 11111

Ben heeft van mijn rekening ten onrechte 20euro afgeschreven. Dit is na 3 maanden nog steeds niet terug gestort. Na beloftes dat dit goed zou komen is mijn vertrouwen in Ben tot 0. Jammer, zal dit bedrijf dus bij een ander nooit aanraden. Ze zijn door het te rekken van dit, kan ik ook mijn 2 jarig contrakt niet opzeggen, ik vind dit schandalig.

Schrijf je ervaring of review over Ben

Website
Prijs
Levering
Service