WebsiteGeen cijfer
PrijsGeen cijfer
LeveringGeen cijfer
ServiceGeen cijfer

Ben

Telecom aanbieder Ben is een onderdeel van de Duitse Telecom aanbieder T-Mobile. Waar het echter wel een zelfstandig onderdeel van is. Ben staat in Nederland bekend als een echte aanbieder van sim only abonnementen. En heeft dan ook een groot aantal klanten in Nederland die een sim only abonnement gebruiken van de Telecom aanbieder. Daarnaast biedt Ben tegenwoordig ook losse mobiele telefoons aan, die via hun website te bestellen zijn.

Ben ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Ben? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Ben. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

1 Ervaring/review over Ben

Review door Klaas op 16 mei 2011

Als ik aan Ben denk denk ik aan hun eerste reclames anno 1998. ‘Ben op zoek’ ‘Ben mobiel’ ‘Ben mezelf’. Heel Nederland werd ‘gebrainwashed’ om een mobieltje te kopen, inclusief ikzelf. Toentertijd waren zij wel één van de beste telecom providers van Nederland. Het leek alsof iedereen wel bij Ben zat.

Het fijnste aan de Ben Sim only vind ik dat je per maand op kunt zeggen. Heeft veel mensen vast enorm veel geld gescheeld. Niks is ergers dan maandenlang aan je sim-only abonnement vastzitten terwijl je ergens anders een betere deal hebt gevonden! De prepaid simkaarten zijn ook redelijk goedkoop voor de persoon die weinig belt.

Schrijf je ervaring of review over Ben

Website
Prijs
Levering
Service