Website55555
Prijs55555
Levering55555
Service33333

KPN

Waarschijnlijk de bekendste Telecom aanbieder van Nederland is KPN. Zo is KPN bij elke Nederlander wel bekend. Dit komt uiteraard doordat je er verschillende Telecom producten kunt kopen. Dit kan via de website van KPN, dat er is met een particulier gedeelte en een zakelijk gedeelte.

KPN biedt eigenlijk alle Telecom producten die er in Nederland zijn wel aan. Op dat gebied is KPN een echte trendsetter. Zo kun je bij KPN terecht voor losse mobiele telefoons. Maar KPN staat voornamelijk bekend vanwege de mobiele telefoons die ze inclusief een abonnement aanbieden. Daarnaast kun je bij KPN terecht voor een sim only abonnement. En ook een prepaid simkaart kun je bij KPN via de website bestellen. Ook biedt KPN internet voor thuis aan. En ook voor televisie voor thuis kun je bij KPN terecht.

Naast dat KPN een Telecom aanbieder is. Is KPN ook een beursgenoteerd bedrijf. KPN is genoteerd aan de Nederlandse AEX beurs. Tevens heeft KPN een groot aantal fysieke winkels waar je terecht kunt. Hiermee biedt KPN een extra stukje klantenservice.

KPN ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder KPN? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over KPN. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

1 Ervaring/review over KPN

Review door Melissa op 18 augustus 2019

  • 55555
  • 55555
  • 55555
  • 33333

Ik heb een abonnement bij KPN met een verzekering voor als mijn telefoon kapot gaat. Klinkt allemaal heel erg mooi tot dat er dan iets gebeurd. Uiteindelijk is het wel opgelost, maar er gaat een heel verhaal aan vooraf.

Na twee maanden laat ik per ongeluk mijn telefoon vallen. Hij valt precies op de rand van de stoep. Heel jammer. Beeldscherm kapot. Maar ben verzekerd bij KPN, dus een belletje en dan zou het geregeld moeten zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vier verschillende dames en heren aan de telefoon gehad en nog niet geregeld. Laatste dame aan de lijn en die zij dat ik morgen even terug moest bellen.

Oké, dan doen we dat. Volgende dag terug bellen. En ja hoor mevrouw u telefoon wordt opgehaald. Ik kreeg netjes een datum en tijd te horen en krijg een gelijk waardig toestel te leen. Het is even door zetten maar dan krijg je wat je belooft wordt alleen jammer van de service vooraf.

Schrijf je ervaring of review over KPN

Website
Prijs
Levering
Service