WebsiteGeen cijfer
PrijsGeen cijfer
LeveringGeen cijfer
ServiceGeen cijfer

T-Mobile

T-Mobile is een Duitse Telecom aanbieder dat in verschillende andere landen ook actief is, waaronder dus ook in Nederland. In Nederland behoort T-Mobile inmiddels tot één van de grootste Telecom aanbieders. En is het daarnaast het moederbedrijf van verschillende andere, kleinere, Telecom aanbieders. Waar T-Mobile verder weinig zeggenschap over heeft.

Bij T-Mobile kun je voor een groot aantal Telecom producten terecht. Denk hierbij aan losse mobiele telefoons. Maar vooral is T-Mobile bekend vanwege de mobiele telefoons met daarbij een abonnement die ze aanbieden. T-Mobile biedt daarnaast ook verschillende sim only abonnementen aan. En voor een prepaid simkaart kun je ook terecht bij T-Mobile. Ook voor thuis biedt T-Mobile verschillende Telecom producten aan. Zoals internet voor thuis, televisie voor thuis en bellen via een vaste telefoon in huis. Er zijn dan ook maar weinig Telecom producten die T-Mobile niet verkoopt.

T-Mobile is er voor de particuliere markt en voor de zakelijke markt. Maar heeft daarnaast ook in verschillende Nederlandse steden fysieke winkels waar Nederlanders terecht kunnen voor vragen en antwoorden. In die fysieke winkels kunnen ze ook prima terecht om de verschillende T-Mobile Telecom producten te bekijken en eventueel te kopen.

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder T-Mobile? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over T-Mobile. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

Schrijf je ervaring of review over T-Mobile

Website
Prijs
Levering
Service