WebsiteGeen cijfer
PrijsGeen cijfer
LeveringGeen cijfer
ServiceGeen cijfer

Vodafone

Telecom aanbieder Vodafone is één van de bekendste, populairste en grootste Telecom aanbieders in Nederland. Bij Vodafone kun je terecht voor de particuliere markt en voor de zakelijke markt. Doordat Vodafone groot in kan kopen hebben ze over het algemeen altijd prima aanbiedingen. Tevens kun je een grote voorraad bij Vodafone verwachten, doordat ze zo groot inkopen.

Naast het televisie gedeelte voor thuis en het internet gedeelte voor thuis dat Vodafone aanbiedt. Hebben ze ook een groot assortiment aan echte Telecom producten. Denk hierbij aan losse mobiele telefoons. Maar ook mobiele telefoons met verschillende abonnementen biedt Vodafone aan. Daarnaast kun je ook een prepaid simkaart en een sim only abonnement bestellen bij Vodafone. De verschillende abonnementen die Vodafone zelf aanbiedt kun je tevens makkelijk verlengen bij de Telecom aanbieder.

Door heel Nederland heeft Vodafone tevens een groot aantal aan fysieke winkels. Die fysieke winkels zijn in alle grote Nederlandse steden wel te vinden. Daar kun je ook terecht voor de Telecom producten die Vodafone op hun website aanbiedt. Maar daarnaast kun je daar bij Vodafone ook terecht voor een extra stukje klantenservice.

Vodafone ervaringen en reviews

Heb jij onlangs, of misschien wel enkele weken geleden, iets gekocht bij Telecom aanbieder Vodafone? En ben je daar tevreden over? Of misschien juist wel helemaal niet? Wij ontvangen graag jou ervaring of review over Vodafone. Deel hieronder je mening aan onze bezoekers.

Schrijf je ervaring of review over Vodafone

Website
Prijs
Levering
Service